Dingostraat 71, 6531 PA Nijmegen
06-38139417
info@changebysport.nl

Voorstellen Dennis

Personal training

Voorstellen Dennis

Hoi allemaal!

Leuk dat je op onze website bent. Ik ben Dennis van Vooren en trainer/eigenaar van Change by Sport. Al van jongs af aan heb ik een grote passie voor sport en het helpen van mensen. Door de jaren heen heb ik diverse sporten beoefend, van tafeltennis tot trainen voor een halve triatlon.Sport is voor mij een uitlaatklep en het geeft mij veel energie in het leven.

Tijdens mijn HBO sportopleiding ging ik regelmatig naar de sportschool. Heerlijk, maar toen ik eenmaal om me heen keek en mensen in de sportschool aansprak waren er zoveel mensen die geen idee hadden waar ze mee bezig waren. Oefeningen werden totaal verkeerd uitgevoerd, waardoor blessures op de loer lagen en er was vaak geen idee waarom oefeningen werden uitgevoerd.

Mensen zien op deze manier geen resultaat, wat leidt tot demotivatie! Verder bieden sportscholen vaak “standaard sportschema’s “ aan. Om af te vallen of juist sterker te worden. Mensen volgen deze schema’s maar vergeten dat hun lichaam uniek is, zo ook hun sportschema.Deze situatie moest veranderen en ben na mijn opleiding gestart met een Personal Trainer opleiding en heb diverse cursussen/opleidingen gevolgd.

Wat doet Dennis nog meer? 

 • Begeleiden van mensen met fysieke problemen

Het begeleiden van mensen die last hebben van fysieke problemen (kniesprong, hernia, astma etc.) is ook een onderdeel van Change by sport. Mede doordat er een directe lijn is met de fysiotherapeut worden fysieke problemen direct aangepakt en zal er een behandeltraject worden gestart. Dit kan zowel in een training zijn die door mij wordt gegeven als in de behandelruimte door fysiotherapeut Marco.

 • Begeleiden van mensen die willen afvallen

Mensen die willen afvallen zijn aan het juiste adres bij Change by sport. Deze trainingen worden ook gegeven door mij (Dennis) in de zaal of buiten. Hierbij kan de diëtiste (Marije) betrokken worden in het proces, doormiddel van een voedingsadvies te geven.

 • Begeleiden van mensen met een beperking

Verder werk ik als freelancer voor Cholly. Hier begeleid ik mensen met een licht verstandelijke beperking, waarbij ik sport als middel gebruik om het maximale uit deze doelgroep te halen. Denk hierbij aan weerbaarheid, sociale contacten en zelfvertrouwen.

 • Begeleiden van bootcamps voor kinderen

Als laatst geef ik ook een aantal keer per jaar kinder-bootcamps. Kinderen zitten boordevol energie en sport biedt veel mogelijkheden voor ze. Deze bootcamps geef ik voornamelijk aan de Kinderopvang Nijmegen (KION), in de regio Nijmegen.

Om mijn werk goed te kunnen uitvoeren heb ik de volgende diploma’s behaald:

 • Bachelor Sport en Bewegingseducatie, Hogeschool Arnhem Nijmegen
 • Personal Trainer Pro, Fysio Physics
 • Muscle camp, Frank den blanken
 • Motivational Interviewing cursus
 • Weight management, Fysio Physics
 • Fitnesstrainer A & B, NL actief
 • Beweging specialist Diabetes & Obesitas, NL actief

Op dit moment begeleid ik mensen op zowel fysiek als mentaal vlak naar hun doelen met resultaat voor een toegankelijk tarief! Nieuwsgierig? Twijfel niet om vrijblijvend contact op te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *