Dingostraat 71, 6531 PA Nijmegen
06-38139417
info@changebysport.nl

Visie Change by sport

Personal training

Visie Change by sport

Begin 2016 heb ik (Dennis van Vooren) Change by sport opgericht om met iedereen persoonlijke resultaten te kunnen behalen en deze ook te behouden aan de hand van personal training en small-grouptraining. Bij veel sportinstellingen wordt er alleen gelet op het fysieke aspect, zoals afvallen of spiermassa opbouwen maar niet op het mentale vlak. Zowel fysiek als mentaal moet er een verandering zijn om jouw persoonlijke doelen te halen. Change by sport kijkt naar het geheel en helpt je bij deze verandering doormiddel van begeleiding zowel binnen als buiten de training. Wij kijken naar het individu, dus wat heb jij nodig om te kunnen veranderen?

Verandering is voor velen een bangmakend woord, maar wij zien het als de sleutel tot het behalen van jouw doelen. Hopelijk mogen we jou laten inzien hoe positief verandering kan zijn.  Het traject is in onze ogen een bergbeklimming. Samen beginnen we onderaan de berg en stemmen we de route af naar jouw bergtop.  De bergtop is nog ver van je vandaan, die je niet in een keer kan bereiken en een te snel tempo werkt vaak averechts.  De route is zwaar en met veel tussenstops, maar samen sta je sterker dan alleen. Gezamenlijk zetten wij de schouders eronder om zowel fysiek als mentaal jouw top te bereiken! Wij bereiken de top en blijven daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *